]]> Disclaimer

VKF Renzel BV
Helmkamp 58-60
7091 HR Dinxperlo
Nederland

 

Tel: +31 (0) 315 659999
Fax: +31 (0) 315 659990

 

e-Mail: verkoop@vkf-renzel.nl

 

Disclaimer

Het zich toegang verschaffen tot en het gebruiken van deze site, betekent dat de gebruiker kennis heeft genomen van onderstaande voorwaarden, deze te begrijpen, daarmee in te stemmen en daaraan gebonden te zijn:

 

Informatie op deze website

VKF Renzel besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens op deze website. Onjuistheden en onvolledigheden in de getoonde gegevens kunnen echter voorkomen. VKF Renzel wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden dan wel onjuistheden in de op of via deze site weergegeven informatie. VKF Renzel behoudt zich het recht voor de inhoud van de informatie op de website te wijzigen. De informatie die verstrekt wordt op deze website is van algemene aard, bedoeld om een ieder te informeren over VKF Renzel en over de door haar ontplooide activiteiten.

 

Functioneren van deze website

VKF Renzel garandeert niet de foutloze werking of ononderbroken toegankelijkheid van deze website of de door haar langs elektronische weg aangeboden diensten. VKF Renzel is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden in de aangeboden informatie en diensten, noch voor schade die het gevolg is van problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via het internet, zoals storingen of onderbrekingen van of fouten of vertragingen in het verstrekken van informatie door VKF Renzel middels deze website of anderszins langs elektronische weg.

 

Verwijzingen en hyperlinks

Verwijzingen naar of hyperlinks met andere websites dienen alleen ter informatie van de gebruiker. VKF Renzel aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van internetsites waarnaar of waarvan met een hyperlink of anderszins wordt verwezen. VKF Renzel behoudt zich het recht voor om iedere link of een desbetreffend programma op enig moment te beëindigen. Links die verwijzen naar de inhoud van de website vereisen toestemming van de aanbieder. Elke link naar deze site moet worden aangevraagd bij de aanbieder. De aanbieder moet van de inhoud van de link op de hoogte gesteld worden. Een link is alleen geldig als er toestemming is verleend van de aanbieder. De aanbieder heeft te allen tijde het recht om een link in te trekken. Een koppeling van sites met illegaal, aanstootgevend of misleidende inhoud is uitgesloten.

 

Intellectuele eigendomsrechten

Alle gepubliceerde teksten, afbeeldingen en informatie op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd van de aanbieder, tenzij er auteursrechten gelden van derden. Het gebruik van teksten, foto's en/of tekeningen – ook bij uitzonderingen en/of in veranderde vorm – is zonder schriftelijke toestemming van VKF Renzel B.V. Niet toegestaan en dus strafbaar. Dit geldt in het bijzonder voor verveelvuldiging, vertaling en/of het gebruik in gegevensbewerkings-toepassingen.

 

Virussen

VKF Renzel B.V. garandeert niet dat de informatie, software dan wel verwijzingen of hyperlinks die via deze website toegankelijk zijn, vrij zijn van virussen of vergelijkbare schadelijke componenten.

 

De inhoud van deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld en bijgehouden. VKF Renzel geeft echter geen garanties en is niet aansprakelijk voor het al dan niet continu en storingsvrij functioneren van de website, de juistheid, volledigheid en actualiteit van de informatie op de website.

 

Bron informatie voor alle foto's en afbeeldingen:

handshake - © Rui Vale de Sousa - Fotolia.com

green - © Nicole Effinger - Fotolia.com

 

]]>
]]>

MEIN SHOP

]]>

INFO

]]>

Kontakt

VKF Renzel B.V.
Helmkamp 58-60
7091 HR Dinxperlo

Tel: +31 (0) 315 659999
verkoop@vkf-renzel.nl
+31 (0) 315 659990
]]>

ÜBER UNS

]]>

Zahlungsarten

 

]]>

Alle Preise zzgl. MwSt., zzgl. Versandkosten Unsere Versandkosten betragen innerhalb BENELUX pauschal €15,50 Kostenloser Versand zu einer Lieferannschrift in NL / BE ab einer Auftragsgröße > € 700,00

Mehr Informationen »

]]>

Individuelle Anfertigung

]]>

]]>

Messeauftritte

15.01. - 16.01.2020
Best of Events
Dortmund, GER

 

16.02. - 20.02.2020
EuroShop 2020
Düsseldorf, GER

 

weitere Informationen

]]>
]]>

VKF Renzel - Der Onlineshop für die Verkaufsförderung

Bei uns finden Sie alles, was Sie bei der optimalen Darstellung und Vermarktung Ihres Unternehmens oder Ihrer Marke unterstützt. Unser Verkaufsprogramm verfügt über eine immense Sortimentsbreite und -tiefe. Viele Produkte, die marktübergreifend benötigt werden, können Ihnen als „Standardprodukte“ angeboten werden. Eine hohe Verfügbarkeit und angepasste Verpackungseinheiten sind nur einige Attribute, die sich positiv auswirken. Das Individualisieren der Produkte durch Anbringen Ihres Logos ist in den meisten Fällen bereits in kleinen Stückzahlen möglich. Eine unserer Stärken ist das Planen, Visualisieren und Produzieren von individuellen Produkten für einen ganz besonderen Einsatzzweck. Ihre Verkaufsförderung ist unser Spezialgebiet.

 

Wir haben den PoS im Blick!

Mit unseren Produkten optimieren Sie dort, wo der Impuls der Kaufentscheidung entsteht: Am PoS. Ordnen Sie ganz gekonnt Ihre Waren und platzieren Sie Ihre Werbung am Regal, an der Kasse oder auf Theken; überall dort, wo Informationen erwartet und angenommen werden. Wenn Sie Fragen haben haben über speziellen präsentationen oder individuellen druck auf produkten, bitte Kontaktieren Sie uns pro e-mail, telefon oder fax.

]]>

Anlaesse

]]>

SOCIALE MEDIA

]]>

Door het verzenden van deze aanvraag bevestigd u ons, de Privacy statement opgemerkt te hebben en ermee akkoord te gaan.

]]>

]]>